Coachee Linda vertelt

januari 2017

P-Aard

Op zoek gaan naar je gevoel, je hart en je emoties, oftewel je ware aard. Dat is niet iets wat je op ieder moment van de dag even doet.

Gemma helpt je om, samen met een paard of een pony, tot de kern van een probleemvraagstuk dat in jouw leven speelt te komen. Het paard spiegelt jouw lichaamshouding. Gemma houdt zowel het paard als jou in de gaten. Ze heeft precies door wat er gebeurt en wat er aan de hand is, daardoor stelt ze (bijna) altijd de juiste vraag op het juiste moment. Jij geeft intuïtief antwoord, daarmee leg je je ziel bloot en stel je je kwetsbaar op. Maar juist daardoor kom je tot de kern van je probleem en kom je tot het antwoord op je vraagstuk.

Ik heb nu twee sessies gehad. In de eerste sessie was al heel snel duidelijk dat ik actie moest ondernemen. In de tweede sessie werd duidelijk dat ik op de goede weg ben met de stappen die ik al heb gezet, maar ook dat ik stappen moet blijven zetten.

Trouwens mocht je geen ervaring hebben met paarden dan hoef je niet bang te zijn. Gemma stelt je eerst op je gemak zonder paard erbij. Daarna laat ze je rustig kennis maken met het paard. Alles gaat in je eigen tempo. Bij mij zat er daarom ongeveer 6 maanden tussen mijn sessies.

16003261_1819168248339209_1533636993856825892_n

Ik ben zeer tevreden en ook blij dat ik deel heb genomen aan haar sessies.
Tijdens de sessies deelde ze ook nog de informatie die ze van het paard kreeg met mij. Dus behalve tot de kern te komen, gaf ze me tegelijkertijd les. Ze had dus ook nog eens in de gaten dat ik hetgeen zij aan het doen is zeer interessant vind en daarom krijgt Gemma van mij een dikke 10

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s