Individueel

Individuele sessie

In een individuele sessie gaan we samen op zoek naar de kern van je vraag of probleem. De sessie is gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Je gaat ervaren, voelen en handelen. Het doel van de sessie is dat jij met (nieuwe) verworven inzichten naar huis kunt en daarmee stappen kunt maken naar het leven dat je daadwerkelijk wilt leven.

Vele thema’s kunnen in een individuele sessie aan bod komen.  Denkende aan – inzicht in je kwaliteiten en valkuilen –  onverwerkte emoties/gevoelens een plek geven – trauma’s verwerken – grenzen leren aanvoelen en aangeven – werken aan zelfvertrouwen – bewustzijn vergroten – hulp bij keuzes – je leiderschapskwaliteiten ontdekken – hoe communiceer je non-verbaal? – je authentieke kracht ontdekken.

Voorafgaand aan een individuele coachsessie voer ik een kosteloos en vrijblijvend startgesprek met je via de telefoon.

Een individuele sessie duurt 1 uur tot 1,5 uur, dit is inclusief voorgesprek, sessie en nagesprek. De kosten van een individuele coachsessie zijn inclusief voorbereidingstijd en video-afname.

De prijs voor particulieren is €121,- inclusief 21% BTW
De prijs voor bedrijven is €121,- exclusief 21% BTW

Zijn er meerdere sessies nodig om jouw vraagstuk te behandelen, neem dan een kijkje op Individueel Traject. (vergoeding via de gemeente mogelijk)

Ervaringen van een coachee
Vera over haar individuele sessie met Gemma: “ Diesel en jij hebben emoties losgemaakt. Het voelt alsof er iets is opengegaan wat al een hele tijd dicht heeft gezeten. Of er een blokkade is weggehaald.”