Paardencoaching Proeverij

5 juli 2017

Wat een prachtige Proeverij hebben we gisterenavond gehad. Eigenlijk doen woorden te kort wat er met mens en paard gebeurde. Iedereen was zo open, er heerste zo’n veilige sfeer dat elk persoon een mini sessie Paardencoaching kon ontvangen van 10/15 minuten.


Het was ongelooflijk mooi om te zien dat Droppie 3x een totaal ander paard werd en Layca 3x een totaal ander paard en ze precies de dingen wisten op te roepen die nodig waren voor deze persoon.

Wat is het toch fantastisch om met paarden te mogen samen werken!

We sloten af met een groepsopdracht waarin het duidelijk werd dat de groep een kudde vormde die je kon vertrouwen en waar je bij aan wilde sluiten. Prachtig om te zien dat toen er twee groepsgenoten de slalom wat verder vooruit liepen toen ze bijna klaar waren dat Layca dacht..hooo de groep valt uiteen, ik sta stil. Direct kwam er uit de groep een interventie en werd die weer compact waardoor Layca weer aansloot.

Iedere deelnemer kreeg een envelop mee naar huis vol kwaliteiten. Hartverwarmend om te horen hoe waardevol dit is geweest voor de deelnemers.

Op naar nog meer Paardencoaching Proeverijen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s