Vergoeding via de gemeente mogelijk

Ik ben als onderaannemer gestart bij Equikids & Coaching!!
http://www.equikidscoaching.nl/

Zij zijn door de gemeente Arnhem e.o. ingekocht als zorgaanbieder en via hun kunnen mijn cliënten die een traject gaan volgen een vergoeding krijgen van de gemeente vanuit de Jeugdwet en WMO. Het aanvragen van de zorg loopt via het sociaal wijkteam of een externe deskundige zoals huisarts, psycholoog, jeugdbescherming.

Zoooo blij mee!!

Elk kind of jongere met uitdagingen en zorgen kan nu ook bij mij terecht. Ik mag ze dan wekelijks minimaal een half jaar lang begeleiden.

Een meisje is inmiddels gestart, naast uitdagingen op sociaal emotioneel vlak ook grote uitdagingen op cognitief gebied, naast coaching geef ik haar nu ook bijles te/met paard.

Mijn expertise als leerkracht en paardencoach komt nu samen en wat is het dankbaar werk om zo’n meisje te zien stralen als dingen haar WEL lukken.

Afgelopen tijd konden helaas vele kinderen niet bij mij terecht doordat ik geen contract had met de gemeente, ik stuurde ze dan door naar Equikids & coaching en per toeval kwam ter sprake om samen te werken en dat is nu gewoon gelukt!

Super fijn! op naar nog veel meer gelukkige kinderen/jongeren.

Hier een foto van mijn fijne collega’s die werken vanuit Arnhem

equikids

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s