kinderen

20191124_123208

Kinderen/jongeren kunnen met diverse hulpvragen bij P-Aard Paardencoaching terecht.

Voor hulpvragen die te maken hebben met hun sociale en emotionele welbevinden bied ik het KIDS met PK traject aan. Er wordt dan niet op het paard gezeten of gereden, alle oefeningen gebeuren met het paard vanaf de grond, aan de hand of los.

Het KIDS met PK is een methode waarbij kinderen leren omgaan met (negatieve) gedachtes en gevoelens, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Voor hulpvragen die te maken hebben met hun cognitieve ontwikkeling bied ik ‘ANDERS LEREN MET PAARDEN” aan. Met ANDERS LEREN MET PAARDEN leer je in beweging en interactief (visueel-kinesthetisch) in plaats van stilzittend informatie tot je nemen via met name het gehoor (auditief).

ANDERS LEREN MET PAARDEN is een methode waarbij kinderen van de basisschool vanaf groep 4 met paarden worden gecoacht. Door de lesstof aan te pakken volgens hun eigen leerstijl – visueel/kinesthetisch in plaats van auditief – ontdekken ze dat ze wel degelijk kunnen leren. Schoolresultaten verbeteren, zelfvertrouwen wordt vergroot en kinderen gaan weer met plezier naar school.

Kinderen kunnen voor een losse sessie bij mij terecht en voor trajecten.

Vergoeding vanuit de gemeente is mogelijk. Vraag vrijblijvend meer informatie op.

Ingekochte gemeentes:

Westervoort
Renkum
Arnhem

Via PGB is ook vergoeding mogelijk bij andere gemeentes.

 

Onze zoon (8) komt elke week vol enthousiasme terug van de paardencoaching. Het ‘anders’ leren van enkele schoolvakken en daarnaast inzicht krijgen over zijn eigen doen en denken heeft hem meer zelfvertrouwen gegeven. Gemma kijkt echt naar hem, hoe hij is en wat hij nodig heeft. Een fijne terugkoppeling krijgen we elke week om ook thuis verder te kunnen gaan op sommige onderwerpen. Wat zijn we blij met Gemma!