Proeverij

Geregeld organiseer ik een Proeverij. Een Paardencoaching Proeverij is voor mensen die graag een stukje willen proeven van wat Paardencoaching is en voor je kan betekenen. Een proeverij vindt plaats bij 3 deelnemers tot maximaal 6 deelnemers.

Kost €37,50 per persoon inclusief 21% BTW

We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers. Ik vertel wat over Paardencoaching en vervolgens doen we gezamenlijk een Body Scan. Nadat we allemaal in het hier en nu zijn gekomen door de scan gaan de deelnemers om de beurt de bak in met het paard. Elke deelnemer krijgt dan een minisessie van 10 tot 15 minuten. In deze korte tijd kan er al een heleboel gebeuren, vaak is het juist in de eerste minuten dat een paard je een boodschap wil geven. Als deelnemer zie je hoe het paard bij elke deelnemer iets anders oproept. Aan het einde sluiten we af met een groepsopdracht, waarin je ook inzichten krijgt hoe jij handelt in de groep, welke rol neem jij in, wat maakt dat je die plek inneemt.

De Proeverij duurt 2 tot 2,5 uur en is, afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers, met 1 of 2 paarden/pony’s.

In de lente/zomer zijn er geregeld Proeverijen in de avond, in de herfst/winter in de ochtend.

Interesse, neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Proeverij Blog: “woorden doen te kort wat er met mens en paard gebeurde” lees hier.

 

Ervaringen van coachees
Anna over haar ervaringen tijden de proeverij: “Het was een hele bijzondere ervaring! Gemma de coach, vertaalde op een natuurlijke, ongedwongen en respectvolle manier wat het paard aan jou liet zien en liet voelen. Echt geweldig en hartverwarmend. Ik kan het iedereen aanraden, ook al is het een korte sessie . Echt leuk.”

Rik over zijn ervaringen tijdens de proeverij: “Schitterende ervaring we hebben genoten. Wat ik ontzettend goed vond is dat De coach ook duidelijk uitlegde wat de reden is dat paarden je een spiegel voor kunnen houden. Deze ervaring gun ik iedereen.”

Bert over zijn ervaringen tijdens de proeverij: “Woensdagavond “proefpaardencoaching” meegemaakt. GEWELDIGE ervaring!!!!!!!! Waar ik ’s middags thuis aan dacht dat iets NIET moest gebeuren….ging toch gebeuren. Leermoment èn opluchting!. Je bent toch met 5 onbekenden. Maar…..je krijgt een enveloppe mee met kaartjes met tekst van de andere deelnemer, `s avonds thuis gelezen.. Dat hele groepje was ook tof, onbewust, met elkaar. Bleek dan ook nog eens. Zooooo MOOI. Bedankt Gemma !!!!!