Individueel traject

Individueel traject

In een individuele sessie kun je hele mooie inzichten krijgen die soms grote veranderingen teweeg kunnen brengen. Soms is 1 sessie genoeg om jou te brengen naar meer geluk, naar het leven dat je wilt leiden. Er zijn ook situaties dat je meer nodig hebt, een traject waarin je begeleid wordt bij het zetten van vervolgstappen.

Ik ben begin augustus 2017 afgestudeerd aan de vervolgopleiding Ik met PK van het Centrum voor Paardencoaching. Ik met PK combineert paardencoaching met de wetenschappelijk onderbouwde methode ACT (klik hier voor meer informatie). Ik met PK is een methode die bij diverse doelgroepen en hulpvragen past.

Het Ik met PK-traject is een diepgaand traject van 5 maanden waarin je onder begeleiding van een paardencoach je innerlijke kracht gaat vergroten. In dit traject krijg je 6 sessies Paardencoaching, huiswerkopdrachten, praktische mindfulness en nog meer. In het traject staan drie punten centraal

  • inzicht in jezelf
  • verbinding met jezelf
  • toewijding aan jezelf

Het Ik met PK- traject kan geheel aangepast worden aan jou als coachee. Een standaard traject duurt 5 maanden, langer is ook mogelijk, wat jij nodig hebt!

Dit zijn de veranderingen die je kan verwachten als gevolg van dit coaching-traject:

  • De relaties die je met anderen hebt worden intensiever en dieper. Doordat je helemaal jezelf bent kan je er ook helemaal voor anderen zijn.
  • Je hebt voldoende zelfvertrouwen om stappen te zetten die je anders nooit had durven nemen, waardoor je eindelijk je dromen uit kan laten komen.
  • Je ervaart positieve gebeurtenissen in je leven veel intenser waardoor je veel meer geniet van bijvoorbeeld het zien opgroeien van je kinderen.
  • Je voelt rust en balans waardoor je ‚tijd’ anders gaat ervaren.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie en een prijsopgave!

In trajectvorm is vergoeding vanuit de gemeente (JW en WMO) mogelijk.

Ervaringen van een coachee
Linda over haar traject met Gemma: “Gemma houdt zowel het paard als jou in de gaten. Ze heeft precies door wat er gebeurt en wat er aan de hand is, daardoor stelt ze (bijna) altijd de juiste vraag op het juiste moment. Jij geeft intuïtief antwoord, daarmee leg je je ziel bloot en stel je je kwetsbaar op. Maar juist daardoor kom je tot de kern van je probleem en kom je tot het antwoord op je vraagstuk.” Lees verder hoe Linda haar sessies met Gemma heeft ervaren.

 

Een traject met hulp van het paard, jij bent het waard!