Duo-sessie

Een duo-sessie is een paardencoachsessie waarin twee personen na elkaar een individuele sessie krijgen. Na een gezamenlijke uitleg krijgt elke persoon een individuele sessie van maximaal 1 uur.

Een duo-sessie is wat beknopter en heeft als groot voordeel dat het een lagere prijs heeft.

Een duo-sessie is zeer geschikt voor mensen die met elkaar een relatie hebben en nauw betrokken willen zijn bij hun partner. Het levert hun beide inzichten op die tot gesprek kunnen leiden en tot verdieping van hun relatie.

Tevens is een duo-sessie geschikt voor goede vrienden of familieleden die elkaar bij willen staan in hun sessies. Doordat diegene betrokken is geweest bij zijn/haar sessie kan er op een later moment met elkaar over gesproken worden en kan de sessie goed doorwerken.

Een duo-sessie kan ook voor een ouder en kind geschikt zijn. Het belangrijkste is dat ieder zich veilig genoeg voelt om zich open te stellen, zodat een paard je waarlijk kan helpen tot de kern te komen van je vraagstuk.

Een duo-sessie van maximaal 2 uur kost €160,- totaal inclusief 21% BTW

Ervaringen van een coachee
Ayla over haar duo-sessie met haar partner en eigen paard: “Ik vond de duo sessie juist erg leuk en fijn om met elkaar te doen. Dat je dan met iemand die geen kennis over paarden heeft, kan laten zien wat paarden kunnen en met ons doen. Daarnaast een stuk dat je elkaar beter kunt begrijpen. Je vertrouwd elkaar, dit geeft meerdere ingangen om je relatie te verdiepen.”